dilluns, 25 de gener del 2010

Medallons de solomillo de porc a la mel.

Perdoneu la tardança. He tingut unes dies un poc marejades.
Però ja torne a estar ací. Aquest recepta va ser una prova, com la majoria. El procés és el següent:

  1. Sofregiu els medallons amb poquet d'oli, només per segellar els poros
  2. . Quan estiquen quasi fets, baixeu el foc i afegiu un cullerada sopera de mel  damunt de cada tros de carn, prèviament escalfada al bany de maria (la mel) per que siga més fluïda. 
  3. Quan comença a fondre i a caure sobre la paella, afegir una mica d'aigua per fer l'almibar i que no es creme.
  4. En aquest moment es pot afegir una cebeta talladeta fineta.
  5. Deixar-ho coure uns 15'. 
  6. Rectificar de sal i pebre.
  7. A la meua dona li va encantar, i mi també.
Ja em contareu!!!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada