És una meravella, perquè el prepare el dissapte al matí, el congele i sempre el tinc al congelador per una emergència.
És molt fàcil de preparar.
- Al comprar el pollastre li demanes a la carnicera o carnicer, (en el meu cas carnicera) que t'obriga els pits de pollastre per farcir.
- Una vegada en casa, jo talle cada pit de pollastre per la meitat, ja que si no queda molt gran.
- Una vegada el pit està obert sobre la taula, li pose un poc de pernil del pais talladet, i fruits secs. Nous (sense corfa es clar), pances sense pinyol, de vegades pruna seca, ...
- Després ho enrotlle i ho embolique amb paper transparent ben apretadet. Queda :
Ara ho congele. Quan ho vull cuinar, pose una peça per persona a bollir, i una vegada arrenca el bull, segons la grosaria del paquet, entre 15'-20'.
Una vegada està bollit, li lleve el paper transparent, el talle transversal d'una grossaria d'uns 3-4 cm, com si fossen sushi-nori, i els passe per una paella amb oli calent per que queden cuixents.
Bo, sa i ràpid de fer. Es pot rebossar amb ou i pa ratllat, que no és de règim o es pot tostar a la planxa que engreixa menys.
Bé, a provar i ja em direu que!
La propera és una crema de carbasó, qua ara per l'hivern és una meravella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada