dissabte, 3 d’abril del 2010

Truita fantàstica de carxofes

Seguint amb la línia gastronòmica vulls donar-vos un suggeriment per millorar, si és possible, la truita de carxofes.
 La primera cosa, com us podeu imaginar, ingredients de1ª. Carxofes de Benicarló i ous de les gallines que cria mon pare.
Els ous molt ben batuts. Jo separe el rovell de la clara i aquesta la puje un poc a punt de neu (no del tot, però que quedi esponjosa).
Després afegeixo un poquet de ceba tendra, espàrrecs i/o alls tendres de l'hortet ecològic del meu sogre.
Per acabar art torero per girar-la i a sopar.
Boníííííísima! Encara que sone raret, soc un gran "tortillero"

Per si no queda clar ací teniu unes instantànies de "La truita".


Ja em comentareu que tal. Si teniu algun suggerimet, ja sabeu, al comentari i la publicarem. 

2 comentaris:

  1. osti... si te eixa pinta en la foto... no puc imaginar-me com estaria de bona... mare meua!!

    PD: encara que no m'identifica... soc david, jordi un abraç!!

    ResponElimina
  2. Estava tan bona o més que que l'aparença!
    Si vols que aparega el nom en el cometari, en "Comenta com a" selecciona "Non /URL".
    Salutacions

    ResponElimina