Necessitarem per dues persones:
1 cua de rap.
1 cebeta.
1 all porro xicotet.
1 carlota xicoteta.
4 o 5 tomates per ratllar.
Pasta (la que més us agrade).
Elaboració:
- Posa a bollir la pasta amb els ossos del rap, i si vols, amb el cap per a que agarre més gustet.
- Treu l'espina del rap i fes el rap en trossos grossos.
- Talla la ceba i l'all porro finets, i la carlota ralladeta.
- Sofregeix la ceba, l'all porro i la carlota rallada.
- Quan ja està per pegar cullerada al sofregit, afegir una bona culleradeta de pebre-roig dolç.
- Quan ja estiga el pebre -roig (compte amb el pebre-roig, que ja saps que enseguida es crema!!!), afegeix la tomata, rectifiques de sal i un parell de cullerades de sucre per reduïr l'acidesa.
- Pega unes voltetes, i afegeix un got d'aigua.
- Quan arranque a bollir, distribueix els trossos de rap, baixa el foc, tapa el perol i deixa'l fins que estigui fet. Més o menys 15-20 minuts. Si està molt caldós, treu la tapa i puja el foc.
- Una miqueta abans de menjar, afegeix la pasta al perol de la salsa, pega unes voltetes al foc, per a que la paste absorbeixi el gustet i.... ¡Al ataquerrrr!
Proveu-ho i ja em contareu. Està més bó del que pareix.
A provar-ho i com deia aquell locutor de la TV3, ¡Bona cuina!
Ja em contareu.
Jordiiiiiiii!!!
ResponEliminaJa et tinc agregat a Favoritsss!!!
Ens veiem dilluns!!!
Molt bé!!
ResponEliminaProva a fer aqueta pasta amb rap, que és senzilleta i ja em contaràs..